Follow
Subscription Form

30 Challenging Riddles Ever, Can You Answer All?

1. What has a heart that doesn’t beat? Answer: An artichoke. 2. The more you take, the more…
30 Challenging Riddles Ever, Can You Answer All?

1. What has a heart that doesn’t beat? Answer: An artichoke.

2. The more you take, the more you leave behind. What am I? Answer: Footsteps.

3. I am not alive, but I grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but I need water to live. What am I? Answer: Fire.

4. I am light as a feather, yet the most muscular man cannot hold me for over a minute. What am I? Answer: Breath.

5. What is full of holes but can still hold water? Answer: A sponge.

6. I speak without a mouth and hear without ears. I have nobody, but I come alive with the wind. What am I? Answer: An echo.

7. What is always before you but can’t be seen? Answer: The future.

8. I have cities but no houses. I have mountains but no trees. I have water but no fish. What am I? Answer: A map.

9. What starts with an E, ends with an E, but only contains one letter? Answer: An envelope.

10. What is always coming but never arrives? Answer: Tomorrow.

11. What has a neck but no head and wears a cap? Answer: A bottle.

12. What belongs to you, but others use it more than you do? Answer: Your name.

13. I am always hungry; I must constantly be fed. The finger I touch will soon turn red. What am I? Answer: Fire.

30 Challenging Riddles Ever, Can You Answer All?

14. I have a head and a tail, but no body. What am I? Answer: A coin.

30 Challenging Riddles Ever, Can You Answer All?

15. I am taken from a mine and shut up in a wooden case, from which I am never released, yet almost every person uses me. What am I? Answer: Pencil lead.

16. What starts with an E, ends with an E, but only contains one letter? Answer: Envelope.

17. I have cities but no houses, forests but no trees, and water but no fish. What am I? Answer: A map.

18. The more you have of it, the less you see. What is it? Answer: Darkness.

19. What begins with T, ends with T, and has T in it? Answer: Teapot.

20. I am not alive, but I grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but water kills me. What am I? Answer: Fire.

21. I am always in front of you but can never be seen. What am I? Answer: The future.

22. I am taken from a mine and shut up in a wooden case, from which I am never released, yet almost every person uses me. What am I? Answer: Pencil lead.

23. What goes through cities and fields but never moves? Answer: A road.

24. What has a head and a tail but no body? Answer: A coin.

25. I am light as a feather, yet the most muscular man can’t hold me for over a minute. What am I? Answer: Breath.

26. I am not alive but can grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but water kills me. What am I? Answer: Fire.

27. I am not alive, but I can die. I am not a human, but I can cry. What am I? Answer: A plant.

28. What has a face and two hands but no arms or legs? Answer: A clock.

29. I am tall when I am young and short when I am old. What am I? Answer: A candle.

30. What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years? Answer: The letter M.

Total
0
Shares
Related Posts
17 Best Career Options After B.com 2023: What To Do After B.com?
Read More

17 Best Career Options after B.Com 2023: What to do After B.Com?

For many students, completing a Bachelor of Commerce (B.Com) degree is the first step towards a successful career. While a B.Com degree provides a strong foundation in business and finance, it's often essential to further your education and skills to secure high-paying and rewarding jobs.....
Total
0
Share